ΕΙΜΑΣΤΕ ο μόνος που κατασκεύασε και κατασκεύασε τη σκηνή με θόλο διαμέτρου 80 μέτρων και 50 μέτρων με επιτυχία ως ο πρωτοπόρος σχεδιαστής και κατασκευαστής στην Κίνα.
Οι δομές κέρδισαν το βαθμό-πιστοποιητικό συμμόρφωσης από το κατασκευαστικό ίδρυμα της Κίνας.

Είμαστε μια από τις λίγες εταιρείες στον κλάδο των σκηνών που κατασκευάζει τη μεγάλη δομή θόλου και τη δομή θόλου από αλουμίνιο και χάλυβα, το πιο σημαντικό είναι ότι μαθαίνουμε εξαιρετικά καλά σε κάθε λεπτομέρεια και υλικό της σκηνής.

Βελτιώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό παραγωγής μας για να ανταποκριθούμε στην παράδοση ακόμη και η προθεσμία είναι πολύ σύντομη, να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα και τη βελτίωση της παραγωγής μέσω αυτοματοποιημένου εξοπλισμού και να προσπαθούμε να παρέχουμε καλύτερα προϊόντα στους πελάτες.

Πιστοποιητικό CE, SGS, PVC B1, M2 Ανθεκτικό στη φωτιά.
Ευρεσιτεχνία εμφάνισης προϊόντος και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοντέλου χρησιμότητας
Εθνικό πιστοποιητικό διπλώματος ευρεσιτεχνίας, Πιστοποιητικό κατασκευής υπαίθριων χώρων τριών.
Ασχοληθείτε μαζί μας, θα υπήρχαν λιγότερα προβλήματα και λιγότερα παράπονα από τους πελάτες σας. Και επιλέγετε την πιο οικονομική εταιρεία σκηνών (παράδοση σκηνών μας συνδυασμός εξαιρετικής ποιότητας και καλής τιμής).

Είμαστε ηγετική εταιρεία στον τομέα αυτό, παρέχουμε συγκεκριμένες λύσεις για κάθε πελάτη μας.

Είναι πάνω από 12 χρόνια διεθνής κατασκευαστής σκηνών που παρέχει υπηρεσίες μίας στάσης για τους πελάτες τόσο εντός όσο και στο εξωτερικό, σχεδίαση-παραγωγή-πωλήσεις-εγκατάσταση-υπηρεσία μετά την πώληση των σκηνών εξαιρετικής ποιότητας.
Με χρόνια ανάπτυξης, έχουμε ήδη δημιουργήσει τις δικές μας επαγγελματικές ομάδες, σχεδιαστές, εργάτες, μηχανικούς, ομάδες εξυπηρέτησης κ.λπ.

background image
title icon
Dream Big

Make your Glamping business

Glamping Glamour παρέχει σκηνές με θόλο, σκηνές μαρκίζας, σκηνές παγόδας, σκηνές με γυάλινους θόλους για εκδηλώσεις, πάρτι, κατασκήνωση, glamping, έκθεση, εστιατόριο κ.λπ.
Είναι πάνω από 12 χρόνια διεθνής κατασκευαστής σκηνών που παρέχει υπηρεσίες μίας στάσης για τους πελάτες τόσο εντός όσο και στο εξωτερικό, σχεδιασμού-παραγωγή-πωλήσεις-εγκατάσταση-υπηρεσία μετά την πώληση των σκηνών εξαιρετικής ποιότητας

signature
title icon
Γιατί να

Επιλέξτε Εμάς

Παραγωγή 75%
EPC Works 95%
Ικανοποίηση των πελατών 85%
Ποσοστό Αξιοποίησης 97%
Έργο Ολοκληρώθηκε 97%
Ομάδες παραγωγής

Η ομάδα παραγωγής μας χωρίζεται κυρίως σε εργαστήριο παραγωγής πλαισίων και εργαστήριο παραγωγής καλύμματος υφασμάτων.

Ομάδες μηχανικών

Περισσότερα από 15 άτομα που έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας επαγγελματίας μηχανικός.

Ομάδες σχεδιαστών

Η ομάδα μας διαθέτει σχεδιαστές με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία σκηνών, καθώς και νέους σχεδιαστές, ώστε να κατανοούν τις ανάγκες των πελατών και την ευκολία χρήσης, είναι γεμάτοι ενέργεια και δημιουργικότητα, μπορούν πάντα να καινοτομούν και να επιδιώκουν την αριστεία.

Ομάδα εξυπηρέτησης

Η ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση, μπορεί να επικοινωνεί μέσω τηλεφώνου, WeChat, WhatsApp και να παρέχει υπηρεσίες Αγγλικών, Ελληνικών, Σερβικών και άλλων γλωσσών, για γρήγορη και πλήρη ανταπόκριση και επίλυση προβλημάτων έγκαιρα.

12+ χρόνια εμπειρίας για να σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι πάνω από 12 χρόνια διεθνής κατασκευαστής σκηνών που παρέχει υπηρεσίες μίας στάσης για τους πελάτες τόσο εντός όσο και στο εξωτερικό, σχεδιασμού-παραγωγή-πωλήσεις-εγκατάσταση-υπηρεσία μετά την πώληση των σκηνών εξαιρετικής ποιότητας

title icon
Meet

Our Expert